Installateur klimatisatie en sanitair bij u thuis

Op zoek naar een installateur waar u naderhand ook nog op kan rekenen?

Tijd voor een nieuwe airconditioning of voor een fatsoenlijke onderhoudsbeurt? Wenst u uw verwarming uit te breiden of juist te vervangen? Een zonneboiler voor het warme water kan ook een slimme keuze zijn. Contacteer ons voor de antwoorden op maat van uw huis & budget.

CONTACTEER ONS

Over ons

Meer dan 20 jaar gespecialiseerd in klimatisatie & sanitair

Erkend installateur klimatisatie & sanitair voor bij u thuis. Vakkundige afwerking. Snelle service. Hoogwaardige kwaliteit. Contacteer ons & vraag vandaag uw vrijblijvende offerte aan.

CONTACTEER ONS

Installatie & Onderhoud

Verwarming

Kwaliteit duurt het langst. We gaan steeds voor de beste oplossing. Niet enkel in prijs-kwaliteit, maar ook in flexibiliteit. Wij laten jou niet in de kou staan! Know-how en ervaring. Ook last-minute mogelijk. Steeds bereikbaar.

Sanitair

Totaalrenovatie. Complete ontzorging. Van het uitbreken van de vloer en het leggen van leidingen, tot het plaatsen van sanitair, kasten, enz. Wij installeren complete en unieke badkamers op maat.

Airco

Jarenlange ervaring met het plaatsen van airco's. Eerlijk advies! Plaatsing en herstellingen van airco's met of zonder buitenunit. Ervaren vakman. Service na plaatsing. Particulier en bedrijven. Grote en kleine units. 

Warmtepompen

Van advies op maat,
totdat de warmtepomp staat….en werkt. Een warmtepomp is geen doe-het-zelf pakket. De installatie laat je dus het beste over aan een vakbekwame installateur met verstand van warmtepompen. 

Zonneboilers

Erkend installateur. +20 jaar ervaring. Vakkundige afwerking. Snelle service. Hoogwaardige kwaliteit. Met een zonneboiler kan je al snel 50% besparen op de verwarmingskosten van warm water. Zowel installatie als onderhoud.

Ventilatie

Een continue, gecontroleerde ventilatie is vandaag meer dan ooit noodzakelijk. Want door het steeds meer luchtdicht bouwen blijven vocht, CO2 en stoffen die allergieën kunnen veroorzaken, in uw woning hangen. Voor de plaatsing en het onderhoud van uw ventilatiesysteem, bent u bij ons aan het juiste adres.

KLIMATISATIE THUIS?

Profiteer van onze ervaring met verschillende combinaties

Alle kennis in huis om u te adviseren bij de samenstelling van de juiste klimatisatietechnieken bij u thuis.

CONTACTEER ONS

Merken

TOT UW DIENST

Wij gaan voor complete ontzorging bij u thuis

Wij lossen al uw problemen op met uw verwarming, verkoeling & sanitair. Kortom, wanneer nodig, zijn we er. Meer weten? Geef ons een seintje.

CONTACTEER ONS

Installateur nodig, herstellingen of onderhoud?

Geef ons een seintje en wij helpen u graag verder.

OPOETEREN

H&L Installaties

H & L Installaties in Opoeteren (Maaseik) voor alle verluchting-, verwarming-en aircowerken. Vraag eenvoudig een offerte of contacteer ons voor meer info.

CONTACTEER ONS